صادرات میوه ایرانی
0

صادرات میوه

قوانین صادرات میوه یکی از موضوعاتی می باشد که افراد بسیار زیادی هنگام صادرات میوه بایستی در مورد اطلاعات کافی و به روزی را داشته باشند.

آیا در حوزه صادرات میوه فعالیت می کنید؟ آیا از قوانین صادرات میوه اطلاعات دارید؟ آیا به دنبال اطلاع از دقیق ترین قوانین صادرات میوه هستید؟ شما می توانید برای پاسخگویی به اینگونه سوالات تا آخر این مقاله با ما همراه باشید. صادرات میوه امروزه مورد توجه بسیاری از بازرگانان واقع شده است، به طوری که افراد بسیار زیادی برای صادر کردن انواع میوه و سبزیجات قراردادهای بلند مدتی را با شرکت های خارجی عقد می کنند.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید مطلب آموزش تجارت خارجی   را مطالعه کنید. (کلیک کنید)

از مهم ترین مقاصدی که برای صادر کردن میوه مورد توجه واقع می شود می توان به کشورهای عربی، ترکیه و کشورهای اروپایی اشاره کرد. البته بسیاری از افراد از قوانین صادراتی اطلاعاتی ندارند که این موضوع سبب شده است ضرر و زیان بسیاری را متحمل شوند. به همین دلیل قبل از شروع به صادرات میوه حتما در مورد قوانین صادرات میوه اطلاعات کامل را به دست آورید و سپس اقدام به صادرات میوه داشته باشید که با مشکلات جدی مواجه نشوید. از مهم ترین محصولاتی که در صادرات میوه نقش و جایگاه اول را دارند می توان به سیب، هلو، زردآلو و آلو اشاره کرد. کشور ما یکی از خوش آب و هواترین کشورهای منطقه می باشد که با داشتن مناطق بسیار سرسبز خود توانسته است با کیفیت ترین و مرغوب ترین میوه ها را کاشت و برداشت کنند.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید مطلب قانون صادرات و واردات  را مطالعه کنید. (کلیک کنید)

مراحل صادرات میوه

مراحل صادرات میوه بسیار حساس و نظام مندی وجود دارد و افرادی که در این زمینه فعالیت می کنند بایستی از قوانین صادرات میوه اطلاع داشته باشند. از مهم ترین قوانین صادرات میوه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

– شناخت و آشنایی از بازارهایی که می توانید به راحتی محصول مورد نظر خود را ارسال کنید.

– شناخت کامل از شرکتی که قرار است محصولات صادر شده را به آن شرکت تحویل دهید.

– پرداخت تعرفه های مربوطه صادرات میوه

– مراجعه به یکی از شرکت های ترخیص کالا

– عقد قراردادهای لازم

– رعایت استانداردهای لازم برای بسته بندی و نگهداری محصولات قابل صادر

– اخذ و دریافت تاییدیه از وزارت بهداشت

– اخذ مجوز خروج از گمرک

– جلوگیری از طولانی شدن زمان ارسال آن

– هماهنگ شدن با واحد لجستیک

– انجام تحقیقات بازار شناسی

– محاسبه هزینه های صادرات میوه

– انجام تبلیغات بسیار حرفه های و هدفمند

– انتخاب یکی از راه های بسیار موثر برای انتقال و جا به جایی میوه

بسیاری از باغ داران با توجه به کسب سود بیشتر از طریق صادرات میوه به دنبال راه هایی برای صادرات میوه هستند که این امر در بسیاری از مواقع سبب کاهش عرضه در بازار شده و باعث افزایش گرانی می شود که دولت نیز برنامه های بلند مدتی را برای جلوگیری از این موضوع تدارک دیده اند و سعی بر آن دارند تا مانع افزایش قیمت میوه در داخل کشور باشند.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید مطلب صادرات موفق  را مطالعه کنید. (کلیک کنید)

روش صادرات میوه

یکی از مهمترین موضوعاتی که در مورد قوانین صادرات میوه وجود دارد در مورد تعرفه های صادرات میوه می باشد که شما بایستی در مورد تعرفه های صادرات میوه اطلاعات دقیق تر و به روز تری را داشته باشید. تعرفه های گمرکی بسیار متفاوت می باشد که از جمله آنها می توان به تعرفه های ارزشی، تعرفه های ثابت و تعرفه های مرکب اشاره کرد. تعرفه های صادرات میوه جزء تعرفه های ثابت می باشد. در تعرفه های ثابت شما بایستی با توجه به وزن محصول صادر شده تعرفه ها را پرداخت نمایید. یکی دیگر از مهمترین موضوعاتی که بایستی تمام صادرکنندگان به آن توجه داشته باشند این است که قبل از صادر کردن محصولات خود، بازاریابی لازم را انجام دهید تا بتوانید صادراتی موفق و پر سودی را داشته باشید.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید مطلب شرکت بازرگانی صادرات و واردات   را مطالعه کنید. (کلیک کنید)

صادرات میوه در ایران

صادرات میوه در ایران در چند سال اخیر بسیار زیاد و افزایش یافته است به طوری که ایران در حوزه صادرات میوه در رتبه های اول قرار گرفته است. کشورهای پیشرفته و صنعتی با توجه به این که صنعت کشاورزی در این کشورها افول یافته است، بنابراین نیاز به وارد کردن انواع میوه های مختلف دارند. در سال ۱۳۹۵ کشور ایران توانست صادراتی به مبلغ ۹۴۲ میلیون دلاراز مهم ترین نکاتی که بایستی در صادرات میوه به آن توجه داشته باشید این است که از استانداردهای لازم برای صادرات میوه حمایت کرده و سعی کنید تمام اصول و قوانین صادرات میوه را به خاطر داشته باشید. میوه را به کشورهای مختلف ارسال کند که وزن محصول ارسال شده در حدود ۳٫۶ هزار تن می باشد.

مسئولان کشور نیز سعی بر آن دارند تا با برداشتن موانع صادراتی بتوانند مراحل صادر کردن میوه را راحت تر کنند و تا بتوانیم به کشورهای مختلف جهان میوه های تازه و با کیفیت کشورمان را ارسال کنیم. البته توجه داشته باشید که قوانین صادرات میوه برای میوه های مختلف، متفاوت می باشد که شما با توجه به نوع میوه ای که ارسال خواهد کرد می توانید قوانین صادرات میوه مورد نظر خود را مورد مطالعه قرار داده و طبق آن به صادرات میوه بپردازند.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید مطلب تعرفه صادرات  را مطالعه کنید. (کلیک کنید)

صادرات میوه به دبی

از سال های دور کشور امارات و مخصوصا شهر دبی مصرف کننده محصولات کشاورزی و تره بار ایرانی به عنوان یکی از راه های تامین مواد غذایی شهروندان خود بوده است و صادرات میوه به دبی از سالیان دور رواج داشته است. بیشتر صادرات میوه به دبی و امارات از طریق لنج های باری ایرانی انجام می شده است که در حال حاضر نیز جریان دارد. در سال های اخیر با رشد جمعیت در امارات و به خصوص دبی، تقاضا برای تامین مواد غذایی و تره بار باکیفیت در دبی بالا رفته و کشورهای مختلف در این بازار به رقابت می پردازند تا بهترین محصولات خود را عرضه کنند.

با رشد گردشگری و اقتصادی دبی تقاضا برای انواع میوه و تره بار روند افزایشی داشته و در این راه شرکت های ایرانی نیز مشغول فعالیت بوده اند.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید مطلب صادرات موفق  را مطالعه کنید. (کلیک کنید)

مشکلات صادرات میوه و تره بار به دبی

از مهم ترین مشکلات صادرات میوه و تره بار به دبی از سوی ایران بحث بسته بندی و شیوه ی حمل می باشد که اکثرا به صورت بسته بندی های کارتن موزی 20 کیلوگرمی و فله در لنج های باری به دبی حمل می شوند که باعث افت بار بالا و قیمت پایین اجناس می شوند.

قیمت میوه در امارات و دبی

بازار دبی و امارات یک بازار آزاد تجاری است و قیمت میوه در بازار دبی بر اساس عرضه و تقاضا تعیین می شود. شیوه ی فروش مانند دیگر میادین میوه و تره بار به صورت حق العمل کاری می باشد و قیمت ها به صورت روزانه تعیین می شوند و بر اساس تقاضای بازار به تعادل می رسند. قیمت میوه در بازار دبی به صورت روزانه تغییر می کند و تاجران تره بار به وسیله رابطان خود در این بازار ها از قیمت های روزانه مطلع می شوند و نسبت به ارسال یا عدم ارسال یا نوع محصول تصمیم می گیرند.

ارسال یک دیدگاه

0

بالا

X